Zelf stickertjes ontwerpen

Ik was aan het zoeken naar tips hoe je makkelijk je eigen ontworpen stickertjes op een simpele manier kan laten afdrukken en wel zo goed koop mogelijk !

Ik bedacht me opeens ,dat als ik nou op sticker etiket vellen teken en die dan bij de kopieer zaak laat kopieren , dus ik teken wat leuks op de stickervellen en hup naar de kopieerzaak en jawel het lukt !

De kleuren kunnen iets donkerder uit pakken , dat gebeurde bij mij doordat ik neonkleurtjes had gebruikt dat was achteraf gezien niet zo handig van me ! ( dat weet ik dan voor de volgende keer ) Het kan  iets verspringen als je het kopieerd daarom is het handig om echt in het midden van de sticker te tekenen .

Stickers ontwerpen
Maak je eigen stickers

Ik heb twee manieren uit getest

1 ga naar ermee naar kopieer winkel laat het stickervel kopieren op dezelfde stickervellen ( vaak hebben zij deze ook maar daar betaal je weer extra voor , ik had blanco vellen mee en gevraagd of ze het daar op wilde kopieren )

2 ga naar een supermarkt en vraag of ze jou sticker vellen even in de kopieermachine willen doen ( let wel op dat het stickervel met de plakzijde gekopieerd wordt en niet de achterkant van het vel ) deze kan je natuulijk alleen maar met een zwarte pen of micro pen stift tekenen want de supermarkt heeft alleen zwart wit kopietjes , wat ook leuk is om te maken en super goedkoop .

Nou ik hoop dat je het een leuke fijne blog vind , en heb je leuke stickers gemaakt ? Show het mij?  lijkt me leuk groetjes An Creatief

Gepubliceerd door

admin

Ik ben bijna elke dag creatief bezig en hier blog ik over , ik hoop mensen te inspireren en leuke contacten te leggen met meer creatievelingen groetjes An Creatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *