Ik teken op dit moment een poes !

Op dit moment ben ik een poes aan het tekenen met een vlinder op zijn neus . Ik heb me laten inspireren door een foto ,deze foto heb ik opgeslagen op mijn pinterestbord ! Ik haal heel veel inspiratie uit mijn pinterestborden , waar haal jij jou inspiratie vandaan ?

Ik teken
Ik teken op dit moment !

Ik heb besloten om een tekening meer aandacht te geven en daar langer over te gaan doen ,dus deze tekening krijgt van mij meer tijd en deze zal ik vaker even aan de kant leggen zodat ik mezelf leer niet te snel te willen , en er eerst nog even rustig naar te kijken .

Vaak wil ik te snel en op deze manier denk ik dat het een leerzame les voor mij is ! Elke keer als ik een stapje verder ben plaats ik hier een nieuwe foto, zo kan je het ontstaan van deze tekening volgen .

Ik zal hier de link plaatsen van de foto die ik als inspiratie voor deze tekening gebruik ; inspiratie

Vind je deze blog leuk ? Heb je tips en of wil je er wat over vragen ? Reacties zijn altijd welkom groetjes An Creatief