Ecoline brush stiften

Teken jij ook zo graag ? Heb jij de ecoline  brush stiften al eens uitgeprobeerd?

Ik heb deze stiften sinds kort en ik vind ze super handig je kan er heel mooi mee tekenen het zijn heldere kleurtjes en je kan er een blend stift bij kopen waarmee je het weer wat kan oplichten .

Wat ik vooral handig aan deze stiften vind is dat je er heel mooi mee kan handleteren en heel simpel piep kleine hartjes en bloemetjes kan maken !

Doordat je de punt langzaam naar beneden drukt krijg je een soort blaadje als je dat daarnaast nog eens doet zie foto hierboven een hartje .

Als je een glas op de kop neerzet en deze omtrekt met een potlood en dan blaadjes met de punt van de brushpen rondom drukt heb je een leuke krans zo simpel te doen !

De kleine bloemetjes maak je heel simpel door vijf blaadjes rondom te drukken een kind kan de was doen en het staat erg leuk vind je ook niet ?

Ook kan je mooie achtergronden met deze stiften maken , je neemd een stuk plastic daar kras je wat met een paar stiften op je spuit er wat water op ( plantenspoeier bv, ik gebruikte mijn waterbrush pen ook hier zal ik nog een blog over gaan schrijven )  en dat druk je tegen het papier aan, wrijft een beetje , vervolgens haal je het stukje plastic folie er vanaf en tadaa !

Ik zal hieronder even wat foto’s voor de duidelijkheid zetten , zelf ben ik ook van het visuele en zoals je waarschijnlijk al gemerkt zal hebben ben ik niet goed in spelling ( dat weerhoud mij er niet van te bloggen ) als je de neiging hebt om me te verbeteren graag zelfs, leer ik van hih .

Groetjes An Creatief

 

Gepubliceerd door

admin

Ik ben bijna elke dag creatief bezig en hier blog ik over , ik hoop mensen te inspireren en leuke contacten te leggen met meer creatievelingen groetjes An Creatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *